Website Hosting og Håndtering

Køb webhosting og lad os håndtere din hjemmeside for dig. Det eneste du behøver at gøre, er at fortælle os hvilke filer du ønsker vi uploader, og vi klarer resten for dig.

Webhosting produkter

1 domæne

Op til 2 subdomæner

2 domæner

Op til 5 subdomæner

3 domæner

Op til 10 subdomæner

Ekstra tilføjelser til eksisterende webhosting

+5 subdomæner

5 extra subdomæner til dine domæner

+10 subdomæner

10 extra subdomæner til dine domæner

Extra subdomæner

Vælg antal ved betaling

24/7 Oppetid

Vi har 99,9% oppetid, og gør alt hvad vi kan for at forhindre nedetid for dig. I tilfælde af at noget går galt, er vores server sat op i RAID 5 og har en ny BBU for at forhindre tab af data.

Bedste Support

Vi tilbyder dig den bedste, og mest venlige support. Vores mål er at gøre dig glad, og altid svare hurtigst muligt. Vi er klar til at hjælpe til hver en tid.

PHP, JS, Ruby etc.

Du kan uploade alle mulige filer til din hjemmeside, helt fra grundlæggende HTML filer, til avancerede PHP scripts der hjælper dig med at forbedre din virksomhed.

Minimal Loadingtid

Din hjememside loader hurtigt, så brugerne kan navigere rundt, uden at skulle vente på en langsom server til at svare på deres anmodninger.

Masser af diskplads

Vores server har 8 harddiske, og masser af opbevaringsplads! Du kan uploade en masse billede, store scripts, kæmpe sider, de længste css filer, vi burde kunne klare det hele!

DDoS Beskyttelse

Vores servere har DDoS beskyttelse, og vi vil have at du føler at din hjemmeside er sikret. Hos os skal du ikke være bange for at din hjemmeside bliver angrebet.

Læn dig tilbage, og slap af

Med vores web hosting og håndtering pakker, behøver du næsten ikke gøre noget. Du sender os de filer du vil have på dit website, og eventuelt fortæller os hvor du vil have dem, og så klarer vi resten. Du vil ikke møde komplicerede problemer som du selv skal løse, eller andre tekniske problemer der kunne opstå når du selv står for din hosting. Vi klarer alt det for dig.