FluppyHost, Terms of Service, ToS.

Sidst opdateret 2. Juli, 2017.


FluppyHost accepterer at levere services til brugeren, under forholdene beskrevet i vores "Terms of Service". Hvis noget er forskelligt fra den danske version på fluppyhost.dk til den engelske version på fluppyhost.com, vil det altid være den engelske der gælder. Dette er blot en overseættelse, så du kan få et overblik over det på dansk.

Vi bruger forskellige ord, når vi snakker om FluppyHost, f.eks. "FluppyHost", "Os" og "Vores" beskriver www.fluppyhost.dk. "Kunde", "Køber", "Dig" og "Dit" beskriver brugeren af vores services/website.

Ved nogen brug og/eller køb af vores produkter, accepterer du følgende aftaler, og du accepterer at have læst og forstået dem.

§1. Ret til opsigelse
Vi fratager den normale 14-dage retur ret, da det er et virtuelt produkt, og du modtager produktet med det samme (op til nogle minutter i nogle tilfælde). Hvis der sker en fejl, under modtagelsen af dit produkt, eller dit produkt ikke fungerer som det burde, har du din 14-dage retur ret.

§2. Opsigelse
Dit produkt har en lejeperiode på 1 til 3 måneder, og når denne periode udløber, kan du vælge at forny/forlænge perioden på din service. Hvis du vælger ikke at forny/forlænge perioden, vil din server og alle tilhørende filer blive slettet, når lejeperioden er overskredet. Hvis du fornyer/forænger lejeperioden, vil du fortsat have fuld adgang til din server lige som før, og have samme support. Ingen af dine data vil blive slettet.
Al opsigelse af dit produkt skal ske gennem vores Blesta klient system, på vores website http://fluppyhost.com. Vi kan ikke være ansvarlige for opsigelse, hvis det skete på nogen anden måde.

§3. Datatab og DDoS beskyttelse
FluppyHost er ikke ansvarlig for DDoS angreb eller datatab. Vi tilbyder beskyttelse på alle vores services, men vi kan ikke garrantere at vi kan stoppe ALLE angreb. Hvis din server har været nede i mere end 3 dage på grund af DDoS, vil du modtage kompensation, som vil være ekstra dage på din lejeperiode.
Hvis du DDoS'er din egen server, eller DDoS'er andre af vores services, kan det resultere i øjeblikkelig slettelse af din server. I dette tilfælde vil du ikke modtage nogen form for kompensation.

§4. Support
Al form for support vil ske gennem vores ticket system i Blesta, gennem LiveChat, eller via Email. Vi kan ikke garrantere et svar, hvis du kontakter os på andre måder. Vi kan ikke garrantere support med modpacks, som FTP, Tekkit, Pixelmon osv. bortset fra CraftBukkit og Spigot.

§5. System begrænsninger
Hvis du bliver taget i at bruge mere RAM end du har betalt for, ændre din RAM mængde, bruge for meget CPU kræft, eller nogen anden form for udnyttelse af fejl, vil din server blive suspenderet, og vi vil bede dig om at fixe problemet hurtigt muligt. Du vil ikke modtage kompensation for den tid din server er suspenderet i dette tilfælde.

§6. Suspenderinger
Vi har den fulde ret til at suspendere og slette servere uden advarsel, hvis du bryder disse "Terms of Service". Også i dette tilfælde, vil der ikke være nogen kompensation. OBS: Husk at hvis der er forskel fra Terms of Service på fluppyhost.com til den på fluppyhost.dk, vil det altid være den på fluppyhost.com der gælder. Dette er blot en oversættelse.

§7. Betaling
Alle betalinger på vores website sker gennem PayPal. Det er en sikker betalings gateway, brugt af mange websites og webshops. Du har mulighed for at betale med dit creditkort på PayPal. Hvis du har betalt for dit produkt, men ikke har modtaget det, kontakt os venligst i følge §4.

§8. Privat information og personlig data
Vi videregiver ikke personlig information til tredjeparter.

§9. Minecrafts EULA
Ved at leje en Minecraft server hos os, accepterer du samtidig automatisk Minecrafts EULA. Dette gør vi for at spare dig for unødvendige problemer, og du ellers ville være tvunget til at acceptere Minecrafts EULA manuelt i dit kontrolpanel, for at starte din server.

§ 10. Misbrug af service
Din Minecraft server må kun bruges til at have en Minecraft server på. Hvis du bliver taget i at bruge den til andet, forbeholder vi os retten til at slette de udnødvendige filer, eller dem som gør at din server har anden funktion, og dette kan ske uden varsel.