Om os

Hvis du er interesseret i at vide hvordan det hele startede, rejsen vi har været på, og mere information om os som et firma, så er du kommet til det rigtige sted.

Historie

Ideen

Jeg, Rasmus, har altid været interesseret i computere, primært programmering. Den måde jeg ser på Minecraft servere, er at tilbyde folk en spilserver som de kan tilpasse med deres viden om Java, og idag også Skript. Det kan jeg meget godt lide ideen om, og vil gerne hjælpe med at sprede det, og hjælpe folk med at komme igang med deres spilserver.

Gøre det til virkelighed

At gå fra en ide til faktisk at få det til at blive til noget tager en del arbejde. Vi har lagt en del tid i det, og fået hjælp fra en virkelig flink ven. Vi kender ham bedst som Linuxguru, og uden ham ville det her ikke have været muligt. Kæmpe tak til ham, og alt den hjælp han har givet os på vejen til at lave denne host.

Holde det kørende

Det er forholdsvis nemt at holde det kørende, vi kan alle lide hvad vi laver. Vi kan lide at hjælpe vores kunder, og se dem blive glade når problemerne bliver løst, lige meget om det er et simpelt eller kompliceret et. Vi ligger meget tid i at hjælpe vores kunder og forbedre vores produkter. Vi synes det er sjovt, og vi har det godt med at hjælpe andre.

Nyheder og Informationer

Nyt hjemmeside design!

Du har måske lagt mærke til det, vi har fået et nyt design til vores hjemmeside! En masse tid er blevet lagt i det, og vi har også modtaget noget hjælp til at få det til at se så godt ud som det gør. Banneret er blevet lavet af MikkiVL, han laver nogle fede grafiske ting.
Selve siden, ikke billederne, er udviklet af Rasmus, ejeren af FluppyHost.
Sammen med det nye website, har vi for nylig fået en ny og bedre Firewall, og SSL certifikater for begge vores hjemmesider, så alle forbindelser er krypteret, og din sikkerhed er endnu bedre.

Nu har vi både en dansk og engelsk side, hvis du foretrækker den engelske version, så er den her https://fluppyhost.com. Vores kontrolpaneler vil altid være på engelsk, så det kan forstås globalt. Alt support vil fortsat være både på dansk og engelsk.

Interesseret i et partnerskab?

Er du interesseret i et partnerskab? Det er vi! Lige meget om du er en youtuber, livestreamer, eller bare en ganske normal person med store drømme, så leder vi altid efter folk vi tror vi kan hjælpe med at opnå noget større. Hvis du ønsker at sende os en anmodning om at blive partnere, så se sektionen her under, og find information om hvad vi ønsker at vide fra dig.
Selv hvis du ikke opfylder vores krav, så send os en email og tilføj hvorfor vi skal vælge dig, når kravene er højere end hvad du har.
Nogle gange er specielle aftaler lavet.
NOTE: "Twitch" sektionen er for alt form for livestreaming, lige gyldigt hvilken side det er på.

Generelle krav

  Youtube

  • Subscribers: 300

  • Gennemsnitlige views per video: 100

  • Tid siden start på Youtube: 3 måneder

  • Hvor ofte du uploader: Mindst en gang om ugen

  • Kanal indhold: Primært Minecraft

  Twitch

  • Followers: 700

  • Gennemsnitlige viewers: 20

  • Tid siden start på Twitch: 2 months

  • Hvor ofte du livestream: Mindst 3 dage om ugen

  • Kanal indhold: Primært Minecraft

  Almindelig person

  • Minecraft Server Erfaring: Nørd Level

  • Kreativitets level: Medium

  • Egenskab til at færdiggøre projekter: Meget Høj

  • Held: Ekstremt

Uanset hvilken sektion du hører inde under, vil vi sætte pris på hvorfor vi skulle vælge at lave et partnerskab med dig, hvor stor en server du ville foretrække, og anden information du tænker kan være nyttig for os. Jo mere detaljeret det er, og jo mere informeret vi er, jo nemmere er det for os at træffe den rigtige beslutning.
Kontakt os på support@fluppyhost.com med et emne der starter ned "Partnership", og vi vil svare hurtigst muligt!