FluppyHost Teamet

Har du nogensine undret dig over hvem der svarer på dine support tickets, eller hvem der står bag FluppyHost? Hvis du har, så er du kommet til det rette sted!

Holdet bag FluppyHost

Rasmus, Ejer

Det er Rasmus der har lavet FluppyHost, lavet hjemmesiden, sat serveren op og håndterer alle de tekniske ting. Selvfølgelig får han noget hjælp, både så tingene bliver sat op korrekt, og til at finde den rette software så sikkerheden forbliver i top.

Jens, Manager

Jens tager de store beslutninger. Der sker ikke noget på FluppyHost uden det har været diskuteret med ham. Vi lytter altid til hans råd, og agerer altid ud fra hvad han siger vi skal. Han har erfaring med ledelse, og er meget god til det.

Jonas, Supporter

Jonas er supporter her hos FluppyHost. Du vil møde ham på Live Chatten, hvor han vil gøre sit bedste på at besvare alle dine spørgsmål, og svare så hurtigt som muligt. Han er en meget flink fyr, så du skal ikke være bange for at starte en chat.

At blive Supporter

Det er ikke nemt at blive supporter her hos FluppyHost, da vi sætter vores krav for det rimeligt højt. Lige for tiden leder vi heller ikke efter supportere, fordi vi har den rette mængde arbejde til det antal vi er nu, og vi er alle meget glade for at hjælpe jer.
Hvis du alligevel vil ansøge om at blive supporter, så kan du godt gøre det. Hvis du ansøger, skal du forvente at blive afvist, men hvis vi mangler folk til at hjælpe vores kunder, så kan vi godt finde på at kontakte dig og høre om du stadig er interreseret.
For at blive supporter er det vigtigt at du kan snakke både dansk og engelsk, og har det meste af din grammatik i orden. Du skal også have erfaring med forskellige gamemodes (prison, minigames, factions etc.) i Minecraft, hvis ikke som server ejer, så som spiller, så du har forståelse for hvordan ting burde fungere. Det er også et plus hvis du har ejet en Minecraft server, og ved hvordan man man grundlæggende finder fejl eller er hurtig og effektiv med at google, så du kan yde hjælp så hurtigt som muligt.
Hvis du mener at du har hvad det tager, så kontakt os på support@fluppyhost.com og fortæl os om digselv, og hvorfor du vil være supporter.
Vi ville sætte pris på hvis du inkluderede "Supporter" i emnet, så vi kan spotte din email.