Sikkerhed

Ved at bruge RAID 5, en specielt konfigueret firewall og meget mere, gør vi vores bedste for at sikre os at din sikkerhed altid er i top.

Support

Du kan kontakte os via email, livechat og gennem vores ticket system. Vi vil altid svare så hurtigt vi kan, inden for 24 timer.

Placeret i Danmark

Alle vores servere er hosted og placeret i Danmark, hvilket giver størstedelen af vores kunder den bedste forbindelse. Det er også med til at forøge den ydeevne spillerene vil opleve, og forbedre pingtider. Alle vores supportere er også fra Danmark, så du kan både kontakte os på dansk og engelsk.

Supportere

Vores supportere er altid klar til at hjælpe, både nye og erfarne kunder. Vi vil altid gøre vores bedste for at finde den bedste og mest optimale løsning der passer til dine behov, uden at du skal bruge en masse tid på at finde og løse problemer.

Sikkerhed

Føl dig tryg hos os. Vi har en professionelt konfigueret firewall til at beskytte mod hackere og andre ondsindede. Vi bruger 8 harddiske der er sat op i RAID 5, for at forhindre data tab. Hos os er der ingen grund til bekymring.

DDoS Beskyttelse

Vores servere har DDoS beskyttelse, og vi ønsker at du føler dig sikker når du bruger dit produkt, lige meget om det er en Minecraft Server, eller Webhosting. Vores firewall er professionelt konfigueret til at holde forskellige fare ude.